5 bare në Tiranë që duhet t’i frekuentoni patjetër gjatë festave!

Është ajo periudhë e vitit që na bën mendojmë se të kalojmë kohë pranë njerëzve të dashur është gjëja më e çmuar. Atmosfera festive na bën më të gëzueshëm dhe jo vetëm koha, por edhe vendi se ku duam të kalojmë bukur me të dashurit tanë ndikon në emocionet tona. 

Tirana e zhurmshme sikur merr një tjetër shkëlqim gjatë festave. Baret janë të mbushura më shumë se kurrë. Dhe në fakt, në këto ditë të ftohta dimri, një pije e ngrohtë na bën të ndihemi shumë më mirë.

Ka shumë bare në Tiranë që ju mund të frekuentoni në këto ditë festash. Më poshtë ne ju sugjerojmë 5 bare te të cilat duhet të kaloni patjetër për të përjetuar momente të gëzueshme me njerëzit e dashur dhe të shijoni atmosferën festive:

Henkli’s Wine Store: Vera është simbol i festave të fundvitit. Ku më mirë se te Henkli’s Wine Store do të shijoni verën më të shijshme që t’ju ngrohë pak gjakun këto ditë të ftohta.

The Garage: Me një stil krejt unik, në Garage do keni mundësinë të shijoni dhe dreka apo darka të shijshme me pak muzikë të mirë live në sfond.

Nalu: Pijet e ngrohta, lengjet e frutave të stinës por edhe waffle in stick do keni mundësi ti shijoni te Nalu.

Oslo: Me nëntë pika në të gjithë Tiranën, Oslo bar është një nga baret ku do të shijoni jo vetëm pijet e ngrohta, por edhe atmosferën e këndshme festive të këtyre ditëve.

Season: Jo vetëm bar, por dhe me një kuzhinë të pasur me gatime tradicionale dhe pica, Season me ndriçimin e ngrohtë të ambjentit të saj është një nga vendet që duhet të frekuentoni gjatë këtyre festave.

Burimi: gjejbiznese.com