Rreth Platformës Gjej.biz

Pse duhet të zgjidhni Gjejbiznese.com®

Gjej Biznese analizon se cilat metoda janë më efektive në marketimin e biznesit tuaj dhe gjenerimin e shitjeve. Ne ofrojmë një qasje të integruar të marketingut që kombinon strategjinë efektive dhe ekzekutimin efikas. Ne ndërtojmë një rrjet komunikimi ndërmjet markës tuaj dhe klientit. Tashmë klientët tuaj nuk do të jenë thjesht numra, por njerëz të vërtetë me të cilët ju do të bashkëpunoni në mënyrë të vazhdueshme.

Ne ofrojmë rritje të shitjeve dhe optimizim të shpenzimeve të marketingut për kompaninë tuaj.

Nëse klientët blejnë, ju shisni.


#1 në Google Për kërkime biznesi

Mbi 5 000 Biznese të regjistruara

Mbi 500 000 Vizitorë unik në muaj

Mbi 1 000 000 Kërkime biznesi në muaj


Ne ofrojmë gjithashtu një gamë të gjerë shërbimesh
në design, IT, web, mobile, marketing dhe multimedia:


Design logo, flyer, broshura, kartvizita, dosje, leter me kokë, zarfa etj..

Regjistrim domain .al , .com.al, .com, .net, .org

Hostim, përfshi suport dhe mirëmbajtje

Projektim dhe zhvillim aplikacione dhe faqe web

Projektim dhe zhvillim aplikacione mobile

Implementime për pagesa online Paypal ose bankë

Krijim profili në Google My Business

Optimizim në motorrët e kërkimit

E-mail marketing krijim + dërgim e-mail në 100,000 persona

Krijim dhe menaxhim rrjetesh sociale

Fushata promovimi në Google, Facebook, Instagram

Fushata rekrutimi për call center si edhe kompani të ndryshme

Fushata për gjenerim klientësh për biznesin tuaj

Foto/Video 360∘ 4k të ambjenteve tuaja


Ne jemi zgjedhja e duhur për biznesin tuaj..

    Na kontaktoni për marketing ose për ndihmë në platformë.
    Autorizimi për përpunimin e të dhënave personale

    Duke klikuar mbi privatesine ju pranoni kushtet konfirmoj që ju keni lexuar Rregulla në të dhënat, të të dhënave dhe seksionin mbi cookie.

    Partnerët Tanë