2Bare

Oslo Bar Tirane , Shqipëri

+355 683752571

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Rrjeti i Bareve Oslo është i shpërndarë në të gjithë kryeqytetin e Tiranës, me pika në: 21 Dhjetori; Rruga Bardhyl, Komuna e Parisit, Mine Pezë, Ali Demi, Astiri, Ish Fusha e Aviacionit, Rruga e Durresit, Myslym Shyr, duke ofruar një shërbim të vecantë, komoditet maksimal, kafen ekskluzivitet i rrjetit Oslo, Carraro Café me shijen e vecantë të prodhimit Italian, shumëllojshmëri produktesh si përshembull: Koktejle, ëmbëlsira, pije freskuese, likere, pije vendi, alkoole të ndryshme, pije të ngrohta, shumëllojshmëri verërash, snacks, pizza, krepa dhe antipasta.
  • Brand
  • Coffee
  • Bar
  • Wine, Lounge
  • Snack
  • Antipasta
  • Embelsira
  • Krepa

Tirane , Shqipëri
Rruga "Muhamet Gjollesha", Tirana

Vendodhja ime