Paketa Platinum
380 € / Vit

Paketa Aktive:

Krijimi i skedës në platformen tonë permban te gjitha detajet si:

 • Emërtimi Biznesit
 • Orari
 • Telefon
 • Adresa
 • Website
 • Adresa e-mail
 • Fjalë kyçe
 • Logo
 • Përshkrim
 • Rrjete sociale
 • Shërbime
 • Oferta
 • Produkte
 • Foto Galeri
 • Verifikim Biznesi
 • Instagram Feed (Postimet e fundit)
 • Vlerësim biznesi

Ekstra

Biznesi juaj do jetë non-stop ne platforme (24/7)

 • Akses për menaxhimin e profilit të biznesit (shtim/ modifikim informacioni)
 • Piketim në Google Map & Apple Map.
 • 10 foto profesionale te biznesit përfshi edhe një 360 Grade.
 • 15 dite ne muaj shfaqje te listimi i Bizneseve Premium në faqe të parë.
 • 8 here ne muaj postim me baner në rrjete sociale Instagram dhe Facebook
 • 8 postime ne muaj tek Story ne Instagram dhe Facebook
 • 8 Postime ne muaj ne Google my Business
 • 3 here ne muaj shperndarje me email newsletter te gjithe abonenteve tane
 • Listimi i biznesit i sponsorizuar ne faqen e kategorive dhe në rezultatet e kërkimit.
 • 3 Sponsorizime ne muaj ne rrjetet sociale me baner nëpërmjet profilit tonë.
 • Raport mujor i shërbimit me statistika të datajuara.