Reklamo Biznesin në Gjejbiznese®


#1 në Google Për kërkime biznesi

Mbi 5 000 Biznese na kanë besuar

Mbi 150 000 Vizitorë unik në muaj

Mbi 1 000 000 Kërkime biznesi në muaj


Paketat tona

Paketa Falas / Pa limit

Kjo Paketë përmban :

Krijimi i skedës në platformen tonë permban te gjitha detajet si:

 • Emërtimi Biznesit
 • Orari
 • Telefon
 • Adresa
 • Website
 • Adresa e-mail
 • Fjalë kyçe
 • Përshkrim
 • Rrjete sociale
Porosit këtë paketë Kjo paketë vlen vetëm për subjektet e regjistruara dhe te verifikuara nga ne.

Paketa Silver - 120 € / Vit Paketa Ofertë

Kjo Paketë përmban :

Krijimi i skedës në platformen tonë permban te gjitha detajet si:

 • Emërtimi Biznesit
 • Orari
 • Telefon
 • Adresa
 • Website
 • Adresa e-mail
 • Fjalë kyçe
 • Logo
 • Përshkrim
 • Rrjete sociale
 • Shërbime
 • Oferta
 • Produkte
 • Foto Galeri
 • Verifikim Biznesi
 • Instagram Feed (Postimet e fundit)
 • Vlerësim biznesi

Ekstra

Biznesi juaj do jetë non-stop ne platforme (24/7)

 • Akses për menaxhimin e profilit të biznesit (shtim/ modifikim informacioni)
 • Piketim në Google Map.
 • 6 dite ne muaj shfaqje te listimi i Bizneseve Premium në faqe të parë.
 • 5 here ne muaj postim me baner në rrjete sociale Instagram, Facebook dhe Linkedin
 • 5 postime ne muaj tek Story ne Instagram dhe Facebook
 • 5 Postime ne muaj ne Google my Business
 • 1 here ne muaj shperndarje me email newsletter te gjithe abonenteve tane
 • Listimi i biznesit i sponsorizuar ne faqen e kategorive dhe në rezultatet e kërkimit.
Porosit këtë paketë

Paketa Gold - 240 € / Vit Paketa më e zgjedhur

Kjo Paketë përmban :

Krijimi i skedës në platformen tonë permban te gjitha detajet si:

 • Emërtimi Biznesit
 • Orari
 • Telefon
 • Adresa
 • Website
 • Adresa e-mail
 • Fjalë kyçe
 • Logo
 • Përshkrim
 • Rrjete sociale
 • Shërbime
 • Oferta
 • Produkte
 • Foto Galeri
 • Verifikim Biznesi
 • Instagram Feed (Postimet e fundit)
 • Vlerësim biznesi

Ekstra

Biznesi juaj do jetë non-stop ne platforme (24/7)

 • Akses për menaxhimin e profilit të biznesit (shtim/ modifikim informacioni)
 • Piketim në Google Map & Apple Map.
 • 10 dite ne muaj shfaqje te listimi i Bizneseve Premium në faqe të parë.
 • 6 here ne muaj postim me baner në rrjete sociale Instagram, Facebook dhe Linkedin
 • 6 postime ne muaj tek Story ne Instagram dhe Facebook
 • 6 Postime ne muaj ne Google my Business
 • 2 here ne muaj shperndarje me email newsletter te gjithe abonenteve tane
 • Listimi i biznesit i sponsorizuar ne faqen e kategorive dhe në rezultatet e kërkimit.
 • 1 Sponsorizim ne muaj ne rrjetet sociale me baner nëpërmjet profilit tonë.
 • Raport mujor i shërbimit me statistika të datajuara.
Porosit këtë paketë

Paketa Platinum - 370 € / VitPaketa më e kërkuar

Kjo Paketë përmban :

Krijimi i skedës në platformen tonë permban te gjitha detajet si:

 • Emërtimi Biznesit
 • Orari
 • Telefon
 • Adresa
 • Website
 • Adresa e-mail
 • Fjalë kyçe
 • Logo
 • Përshkrim
 • Rrjete sociale
 • Shërbime
 • Oferta
 • Produkte
 • Foto Galeri
 • Verifikim Biznesi
 • Instagram Feed (Postimet e fundit)
 • Vlerësim biznesi

Ekstra

Biznesi juaj do jetë non-stop ne platforme (24/7)

 • Akses për menaxhimin e profilit të biznesit (shtim/ modifikim informacioni)
 • Piketim në Google Map & Apple Map.
 • 10 foto profesionale te biznesit përfshi edhe një 360 Grade.
 • 15 dite ne muaj shfaqje te listimi i Bizneseve Premium në faqe të parë.
 • 8 here ne muaj postim me baner në rrjete sociale Instagram, Facebook dhe Linkedin
 • 8 postime ne muaj tek Story ne Instagram dhe Facebook
 • 8 Postime ne muaj ne Google my Business
 • 3 here ne muaj shperndarje me email newsletter te gjithe abonenteve tane
 • Listimi i biznesit i sponsorizuar ne faqen e kategorive dhe në rezultatet e kërkimit.
 • 3 Sponsorizime ne muaj ne rrjetet sociale me baner nëpërmjet profilit tonë.
 • Raport mujor i shërbimit me statistika të datajuara.
Porosit këtë paketë