IT & Internet

W3 Digital Agency Tirane , Shqipëri

24 Prill, 2020 | punesim | Tirane
WebDesigner / Part Time ( Hene – Premte )

Profili i plote i biznesit 812 shikime në total.

Përshkrimi i njoftimit:

WebDesigner / Part Time ( Hene – Premte )
– Njohuri te mire ne HTML/CSS/JQuery
– te kete Njohuri te mire per Design dhe Kompozim grafik
– te kete  Njohuri per PHP/MySQL
– te jete i rregullt dhe i komunikueshem 
Kontakt:
te interesuarit te dergojne CV-ne ne: [email protected]
CV-ja duhet te permbaje:
– Fotografi
– Eksperiencat e punes se meparshme ( emri i firmes / pozicioni qe keni mbuluar / datat )
– 5 Websajtet me te mira qe keni realizuar dhe cfare pune keni bere ne to ( psh. HTML / DESIGN, Integrim ne CMS etj … )

Të gjitha njoftimet :


Mirembajtje Web Faqe & Rrjete Sociale 24 Prill, 2020 | oferte | Tirane

Ofertë për faqe interneti 24 Prill, 2020 | oferte | Tirane

WebDesigner / Part Time ( Hene – Premte ) 24 Prill, 2020 | punesim | Tirane