IT & Internet

W3 Digital Agency Tirane , Shqipëri

24 Prill, 2020 | oferte | Tirane
Ofertë për faqe interneti

Profili i plote i biznesit 555 shikime në total.

Përshkrimi i njoftimit:

 • Web Dizajn Profesional
 • 1 Domain + Hapsiren (Host) / 10 Faqe
 • Mirembajtje 3 Muaj
 • Skede ne  Google My Business
 • Web Site Mobile
 • Web Site SEO PRO
 • Dizajn Logo
 • 3 E-mail
 • Web Site Statik
 • Integrim i Social Media ( Facebook, Twitter, Google+, YouTube)
 • Facebook Buton Like
 • Twitter Buton Follow
Zgjidhni nje nga paketat Web Dizajn & Marketing me nje çmim te perballueshem, nderkohe qe ekipi yne profesional ne Web Dizajn do te fokusohet ne ndertimin e nje faqeje interneti te vecante per biznesin tuaj. Pas një konsultimi, një për një për të vlerësuar nevojat tuaja, ekipi do të krijojë një faqe interneti tërheqëse për biznesin prej 10 faqesh. Paketat Web Dizajn & Marketing jane sherbimet tona dhe mbrohen me copywriting, kjo paket nuk perfshin mirembajtje ( per me shume detaje lexoni pikat me poshte rreth kesaj pakete).

Web Dizajn Profesional –  Ekipi do të punojnë direkte me ju për të ndërtuar një website me 10 faqe të bazuar në nevojat tuaja. Web-i projektohet ne menyre qe informacioni te jete sa me i thjesht per tu naviguar nga perdoruesi.
1 Domain + Hapsiren (Host) / 10 Faqe –  Domain + Host jane te perfshira ne çmimin e paketes. Kjo pakete permban 1 Domain + Hapsiren (Host) me 10 faqe.
Mirembajtje 3 Muaj –  Per tju ndihmuar te mbani rritmin dhe formen e Web Sitit tuaj ne ju ofrojme 3 Muaj mirembajtje. Ekipi do te perfshihet ne mirembajtje e ( Informacioneve, Foto Galerive, Video, etj)
Web Site Mobile – . Duke pasur nje faqe interneti Mobile (Web Mobile) ju ndihmon te siguroni vizitore nga smatphone ose tablete. Cdo perdorues smatphone apo tablet mund te navigoj faqen tuaj te internetit fare lehte vetem nje klikim larg.
Web Site SEO (Search Engine Optimization) PRO– Seo është një teknikë marketingu për të bërë një Web faqe-n që të paraqitet më shpesh para të tjerave në një listë të rezultateve të shfaqura nga një motor kërkimi si ( Google, Bing, Yahoo). SEO është një proçes që tërheq më shumë lexues në një web faqe nga motorët kërkues. Web faqet mund të editohen në mënyrë që të përmirësojnë dukshmërinë e tyre në motor kërkues, me synimin që të paraqiten në maje të listës së rezultateve kur bëhet fjalë për një term të popullarizuar kërkues. Sa më lartë që të jenë në rezultatet e shfaqura për një term, aq më shumë njerëz do të klikojnë Web-in tuaj.
Integrim i Social Media ( Facebook, Twitter, Instagram) – Integrim i Social Media ju ndihmon ju dhe biznesin tuaj per te permiresuar marketingun, ju lejon te menaxoni me lehte rrjetet tuaja sociale te biznesit.
Skede ne Google My Business – Kur nje perdoruas kerkon ne Google me fjale kyce rreth biznesit tuaj, biznesi do te paraqitet me nje sked te tille si ne foto   
Dizajn Logo– Dizenjojmë me një profesionalitet dhe kualitet të lartë Logo per Web Site.
3 E-mail- Ekipi ju krijon 3 email adresa ([email protected], [email protected], [email protected])
Web Site Statik– Bashkëveprimi përdorues – server është vetëm për vetëm përpunimin e link,informacioni në faqen statike nuk ndryshon nëse sintaksë ndryshuar. Dokumentet Web qe i dërgohen klientit do të jenë identike në përmbajtje me atë që është në web server.
Facebook Buton Like– Krijimi dhe konfigurimi i butonit Like ne HTML 
Twitter Buton Follow– Krijimi dhe konfigurimi i butonit Follow ne HTML 

Të gjitha njoftimet :


Mirembajtje Web Faqe & Rrjete Sociale 24 Prill, 2020 | oferte | Tirane

Ofertë për faqe interneti 24 Prill, 2020 | oferte | Tirane

WebDesigner / Part Time ( Hene – Premte ) 24 Prill, 2020 | punesim | Tirane