3Automjete

Rent Point Albania Tirane , Shqipëri

+355 0695875689 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Makina me qera Me një flotë moderne dhe një gamë të gjerë automjetesh Rent Point ju ufron çmimet më të mira në treg dhe cilësi te lartë sherbimi ne tregun e makina me qera. Makina me qera Tirane Zyra e shërbimit ndodhet shumë afër qendrës së Tiranësdhe mund te merrni automjetin tuaj pa asnjë kosto shtesë. Flota jone fillon me makina me qera te lira, ekonomike, Skoda, Ford, Volkswagen deri, tek makina llukosoze me qera  Range Rover, Porsche Cayenne si dhe makina me qera 4x4 Makina me qera Rinas Makinat me qera te ofruara nga ne janë modelet me të njohura ne treg dhe më të vlersuara. Rezervoni automjetin tuaj online dhe stafi jonë do kujdeset që automjeti të jetë i disponueshem ne terminalin e aeroportit, duke ju kursyer kohë dhe pa asnje pagesë shtesë Rezervo Tani! Telefono Falas: +355695875689

Tirane , Shqipëri
Rr "Muhedin Llagani", Pallati Sinani, Kati perdhe, Tirane

Vendodhja ime