2Artikuj shtepiake dhe ene kuzhine

Immense group sh.p.k Durres , Shqipëri

+355 0694207815 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Immense.al esht nje website E-commerce Marketplace qe bashkon te gjitha dyqanet ne Shqiperi dhe se shpejti edhe Kosove
Blerje online; Shitje online; Sherbime profesionale; Data entry; Call center; Social media marketing; Marketing Online; S.E.O
immense.al esht nje marketplace qe bashkon shume dyqane ne gjithe Shqiperine Kemi te gjitha produktet qe ju mund te imagjinoni

Durres , Shqipëri
rruga nacionale km1

Vendodhja ime

+
Orari

24h