0Agjenci qeveritare dhe ndermarrje publike

Drejtoria E Pergjithshme E Buxhetit / Budget General Directorate Tirane , Shqipëri

+355 04 2258 439

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Bulevardi Deshmoret E Kombit, Nr. 4, Ministria E Mbrojtjes

Vendodhja ime