0Avokate dhe konsulence ligjore

Avokat Pashk Gjaci Kurbin , Shqipëri

+355 +355684087990 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Aktivitete juridike; perfaqesime ne gjykime ceshtjesh: civile, administrative e penale, ne te gjitha  shkallet e sistemit gjyqesor

Kurbin , Shqipëri
Laç, Kurbin

Vendodhja ime