Vizitoni restorantin më të ri në Tiranë – Sense Resto Lounge.

I pozicionuar në vilën e ish mbetit Zog, Sense vlerësohet për arkitekturën plot shije të vilës ku ndodhet si edhe ushqimin e jashtëzakonshëm. Sense është një Restorant, Bar dhe Shisha lounge që tejkalon kufijtë e ushqimit të mirë, pijeve dhe argëtimit.

Çdo pjatë në Sense gatuhet me dashuri, një ndjenjë e cila e bën ushqimin më të pëlqyeshëm nga klientët. Nga kuzhina mesdhetare italiane, te pjatat delikate franceze e deri te sushit me të shijshëm japonez, Sense ju ofron një larmi shijesh si askund tjetër. Me një kombinim të dy atmosferave të ndryshme që përhapen në dy kate, në Sense do gjeni argëtimin e kërkuar.

Fundjavat në Sense janë unike. Do të dëgjoni tinguj të përzgjedhur të muzikës më të mirë në një atmosferë tejet rinore.

Atë që e bën Sense të preferuar në kryeqytet e tregon çdo detaj. Çdo kërkesë e juaja do të plotësohet me përpikmëri dhe profesionalizëm nga stafi i kulturuar i cili është në gatishmërinë tuaj. Në Sense do të kaloni momente mbreslënëse me miqtë apo familjarët. Mjafton ta vizitoni një herë për t’u kthyer përsëri.

Burimi: gjejbiznese.com