4Çelik dhe punime

XOEN Shijak , Shqipëri

+355 0685962868 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

XOEN shpk eshte themeluar ne Korrik te 2019 me qellim kryesor perpunimin e materialeve prej celikut, bronzit, aluminit dhe inoksit. Jemi ne sherbim te kompanive qe kerkojne te bejne pjeset e tyre metalike me precizionin  dhe pastertine deri ne H7. Programet me te cilat punojme jane AutoCad 2016, Solidworks 2020, SolidCam 2020, EzCam 14.Aktualisht kemi punuar si pale e trete per kompani shqiptare dhe per porosi jashte shtetit kryesisht Itali.Madhesia e produkteve qe mund te perpunojme jane Freza Caber CNC me Fanuc OM kontroll X650 Y350 Z350 dhe torno CNC diameter madrino 330mm dhe gjatesi 850mm.
  1. Perpunim metali me makineri CNC.
  2. Projektim makinerive dhe perpunim pjeseve prej celiku, inoksi, alumini, bronzi.
Frezime, tornime me porosi

Shijak , Shqipëri
Rruga "Dushk", Shijak

Vendodhja ime

+
Orari

8:00-17:00