0punime artizanale dhe kostume popullore

Xibri Tex Shpk Tirane , Shqipëri

+355 04 2227 256 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Siri Kodra, Blloku I Magazinave, Godina Nr. 1

Vendodhja ime