6Bare

Veneta Biskoteri Durres , Shqipëri

+355 0696001189 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Prodhim dhe tregtim i produkteve te biskoterise per tregun e shumices dhe pakices . Biskote kafe e personalizuar me logon tuaj dhe sherbim Ho-Re-Ca.

Durres , Shqipëri
Rr. "Xhafzotaj", Durres

Vendodhja ime

+
Orari

07:00 - 16:00