2Beton dhe punime betoni

Vega Sh.P.K. Tirane , Shqipëri

+355 44815247 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Autostrada Tirane - Durres Km 0, Ne Krahe Te Casa Italias

Vendodhja ime