1Dyqane outlet

Universal Albania Biba Tirane , Shqipëri

Universal Albania Biba
Dyqani jone  operon online  me pergjegjesin me te larte ndaj klientit tone. Magazina  e dyqanit tone ndodhet ne qytetin e Tiranes.
Dyqani jone ofron  produktet  te brandeve te njohura ne bote, adidas, nike, puma, reebok, calvin klein, Hugo Boss, yeezy.
Cdo produkt  qe ne kemi ne magazin eshte 100% origjinale dhe mbajme pergjegjesi per cdo produkt qe shesim.

Tirane , Shqipëri
Tirana

Vendodhja ime