2Agjenci Marketingu

Univers Reklama Tirane , Shqipëri

+355 +355676000728 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

“UNIVERS Reklama”- u krijua ne 17 janar 2001 , pas nje aktiviteti intensive dhe impresionues paraprak te krijuesve apo themeluesve te tij. Investimi fillestar I Kompanise ishte afro 20 milion lireta,ndersa sot kjo kompani perfaqeson operatorin LIDER ne fushen e reklamave dhe promocionit , me nje kapital prej disa milione Euro,ne nje treg tashme te masivizuar me subjekte te shumte. Ne te vertete ne aspektin teknologjik ,UNIVERS Reklama qendron ne kuoten me te larte ,vleresim ky i bere ne menyre krahasimore ne kontekst nderkombetar. Eshte pikerisht HELVET PACKARD – Kompania lider ne bote per prodhimin e makinerive dhe printimit Indoor & Outdoor , qe ne Janar 2009 e perzgjodhi dhe e certifikoi “UNIVERS Reklama” si Qender Demonstrimi per Ballkanin Juglindor. Makinerite e printimit te “UNIVERS Reklama” jane zeri I fundit I teknologjise. Cikli I kesaj kompanie eshte I mbyllur , I plote. Ai nis me ideimin,me prodhimin e mikro dhe makrostrukturave dhe perfundon me montimin apo dorezimin ne destinacionin perkates. Angazhimet e “UNIVERS Reklama” perfshijne qe nga fushatat elektorale e gjere te spektaklet e medha artistike (Kenga Magjike 2008,E diela Shqiptare,etj…!) Kompania mbulon me aktivitet plotesisht Shqiperine,Kosoven,Maqedonine,Malin e Zi dhe kudo qe ju ndodheni.
 • Sherbim matjesh ne terren
 • Sherbim ideim, konceptim design si dhe pershtatje te ndryshme
 • Ideim dhe Dizenjim produkti, sipas kerkesave te klientit dhe funksionalitetit te kerkuar
 • Sherbim Interior Design/ Projektim dhe zbatim projekti interiori apo instalacione te ndryshme
 • Sherbim montimi ne terren, me vinc ose skele
 • Shebim aplikimi ngjitje ne terren te adeziveve nga me te ndryshmet apo leter muri
 • Project Engineering Adhesive Branding
 • Transport and Installation
 • Manufacturing
 • Product Development Client Support
 • Industrial Printing
 • Textile Heat Transfer Printing

Tirane , Shqipëri
Autostrada Tirane- Durres, Mbikalimi i Rinasit, Kashar

Vendodhja ime

+
Orari

Cdo Ditë Nga Ora 8:00 - 16:30