3Projektime dhe sherbime elektrike industriale

Unitek Servis Tirane , Shqipëri

+355 686020465 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

  • Kamera sigurie sisteme alarmi
  • Projeltime rrjete network stodio tv
  • Modema ruyera fibër optike

Tirane , Shqipëri
Rr. "Irfan Tomini," Tiranë

Vendodhja ime