1Posta e shpejtë

United Transport Shpk Tirane , Shqipëri

+355 42 256 343 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

United Transport Shpk, kontraktor i autorizuar i UPS ne Shqiperi. Kompania siguron shperndarjen e dokumentave dhe pakove ne te gjithe boten.

Tirane , Shqipëri
Rruga Dritan Hoxha, Godina 5-kateshe, perballe Pallatit te Sportit Asllan Rusi

Vendodhja ime

+
Orari

09:00-17:30