1Avokate dhe konsulence ligjore

Trust Partners Albania Tirane , Shqipëri

+355 0697653766 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Asistence dhe mbrojtje ligjore per ceshtje penale, civile , administrative , familjare, etj. Konsulence ligjore

Tirane , Shqipëri
Rr. " Marko Bocari" , Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

08.00- 16.00