1Agjensi Punësimi

Smart Center Tirane , Shqipëri

+355 0697374543 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 2

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Smart Center Trajnim & Punësim & Zhvillim Web themeluar në 1998, ndodhet në qender të zones së biznesit në Durres dhe në Tirane. Në përputhje me kerkesat e tregut të punës me nje staf vizionar ofron mirësi, qytetari, bashkepunim e profesionalizëm trajnime profesionale në fushën e IT, informatizimit të biznesit, kurse inxhinjerike dhe ekonomike, ndërmjetesime në tregun e punës si dhe ndertim & zhvillim të prezencës Web të bizneseve
Think smart - Work smart!
  • kurse programimi
  • kurse inxhinierike
  • kurse ekonomike
  • graphic design
  • digital marketing
  • ndertim dhe zhvillim web
  • kurse IT
  • punesim

Tirane , Shqipëri
Bulevardi "Bajram Curri", Kinema Imperial Agimi, Kati II

Vendodhja ime

+
Orari

08:00 - 20:00