1printera

Toner & Toner Tirane , Shqipëri

+355 042225308 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Eksperienca lind nga pasioni dhe nga kompetenca. Prej tre brezash "Mattia Di Stasi" është leader në sektorin informatik dhe atë të telefonisë. Nga 2015 Kompania operon, përmes eksperiencës së madhe të akumuluar, edhe në sektorin e produkteve për printim dhe të produkteve të kunsumit për zyra. Kompetencat e akumuluara në sektorë të tjerë kanë bërë të mundur që Kompania të arrijë të bëhet shumë shpejt një ndër ndërmarrjet leader në të gjithë Evropën. Komponentët e suksesit tonë, përveç pasionit dhe kompetencës, janë padyshim eksperienca e madhe e specialistëve tanë, kujdesi i vazhdueshëm për klientelën si dhe seleksionimi i produkteve me cilësi të lartë. Toner&Toner - shitje me shumicë e pakicë - kryen asistencë teknike dhe shitje të printerave laser e inkjet dhe furnizon me kartuça për printera laser e inkjet si dhe tonera për printera laser bardhë e zi dhe me ngjyra. Toner&Toner i kushton tepër vëmendje nevojave të klientëve, e mbështetur nga prania e një grupi pune të formuar nga specialistë të gatshmëm për të ofruar asistencë në çdo moment e në gjendje të këshillojnë zgjedhjen e produkteve më të përshtatshme sipas nevojave të klientëve.
  • Tonera & kartuca
  • Printera
  • Pjese këmbimi për printera

Tirane , Shqipëri
Rruga Vangjel Noti, Pallati Gintash 13, Blloku 3, Kodi Postar 1001, Laprake, Tirane

Vendodhja ime