5transport i brendshem

Tirana Transport Tirane , Shqipëri

+355 0682064451 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirana transport eksperience shume vjecare ne fushen e transportit te mallrave brenda dhe jashte vendit, ne ju ofrojme sherbim cilesor korrekt me kamione dhe furgone me volum 10 - 20 -40 meter kub dhe tonazh nga 2-3 -8 ton. Sherbim te shpejte ne cdo adrese. Per me shume, kontaktoni ne: Cel+355682064451 Email: [email protected]
Sherbime te ndryshme.expres 24 ore

Tirane , Shqipëri
Rr kavajes, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

24/7