1Celulare

Tech Tronic Tirane , Shqipëri

+355 0674000067 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tech Tronic Al eshte kompania e pare ne Shqiperi qe ofron produkte me cilesin me te mire nga Europa dhe SHBA
  • Servis i Certifikuar
  • Unlock Samsung Apple Mac
  • •Celulare dhe laptope te rinj dhe te perdorur
  • •Kompjutere Workstation
  • •Aksesore

Tirane , Shqipëri
21 Dhjetori, Perballe Shkolles "Sabaudin Gabrani', Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

08:00 - 20:00