1Xhama dhe fasada xhami

T4 Tanushi Sh.P.K Tirane , Shqipëri

+355 04 2226 368 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Bedri Karapici, Qyteti I Nxenesve, Perballe Birra Tirana

Vendodhja ime