3Shërbime Auditimi

Sun Consulting Tirane , Shqipëri

+355 673044475 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 2

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

SUN CONSULTING ështe një Zyrë Kontabiliteti për bizneset e vogla dhe të mëdha. Ofrojmë shërbime mbi Taksat & Tatimet, Hapja dhe Regjistrimi i një biznesi të ri, Shërbime mbi pagat, Shërbime Kontabiliteti, Kurse Kontabiliteti etj. EKONOMISTI JONE
HAPJA E NJE BIZNESI TË RI KONSULENCË PËR TAKSAT DHE TATIMET PAGAT DHE PUNONJËSIT FISKALIZIJMË BIZNESIN TUAJ TË GJITHA DEKLARATAT TATIMORE SHËRBIME KONTABILITETI
HAPJA E NJE BIZNESI TË RI KONSULENCË PËR TAKSAT DHE TATIMET PAGAT DHE PUNONJËSIT FISKALIZIJMË BIZNESIN TUAJ TË GJITHA DEKLARATAT TATIMORE SHËRBIME KONTABILITETI

Tirane , Shqipëri
Rruga Saraçeve, kati i dyte, Tirana, Albania
Rruga Demokracia, Nr 2. Tirane, Albania

+
Orari

08:00 - 19:00