3Përkthime

Studio përkthimi Kodra Tirane , Shqipëri

+355 0696729424 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

"Studio përkthimi Kodra" me bazë në Tiranë, ofron shërbimin e përkthimit si edhe shërbime të lidhura me të (noterizim, konsulencë në lidhje me çdo praktikë etj.), me cilësinë, shpejtësinë dhe kostot më të mira në treg. Stafi ynë operon prej 5 vitesh në fushën e përkthimit, dhe ndër vite ka bashkëpunuar me firmat dhe profesionistët më në zë në Shqipëri e jo vetëm. Ne përkthejmë në dhe nga: Shqip, Anglisht, Gjermanisht, Frengjisht, Italisht, Greqisht dhe Spanjisht.
Përkthim, këshillim dhe noterizim për çdo lloj dokumenti (ligjor, mjekësor, shkollor, personal, biznesi, financiar, për tendera etj.) nga dhe në: Shqip, Gjermanisht, Anglisht, Frengjisht, Italisht, Spanjisht dhe Greqisht.Konsulencë në lidhje me dokumentacionin e nevojshëm për çdo praktikë.Bashkëpunim me avokatë, përmbarues etj.

Tirane , Shqipëri
Bulevardi "Gjergj Fishta", Kulla Gora Nr. 3, Hyrja 19. Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë, në katin e parë të BNT Electronics, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

E Hënë - E Premte Nga 08.30 Deri Në 17.30; E Shtunë 08.30 - 16.30; Të Disponueshëm Edhe Jashtë Këtyre Orareve.