3Përkthime

Studio Përkthimesh_Alida Tirane , Shqipëri

+355 +355 692339743 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Studio Përkthimesh_Alida ofron përkthime të ndryshme në dhe nga gjuhët: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Frengjisht, Spanjisht dhe Greqisht. Nëse keni nevojë për përkthime profesionale në fusha të ndryshme (ligjore, mjekësore, financiare, teknologji, arsim, art, ndërtim etj.), nëse ju duhen përkthime të sakta (por edhe të rregullta estetikisht) në çdo kohë dhe në kohë rekord, si dhe me çmimet më të lira se kudo, ne jemi në dispozicionin tuaj në çdo moment të ditës.  Prej më shumë se 5 vjetësh ne jemi ofruesit kryesorë të shërbimit të përkthimeve profesionale dhe të çertifikuara. Ju vetëm na thoni gjuhën që ju duhet, cilësia dhe korrektësia janë detyra jonë. Jemi vetëm një telefonatë / e-mail larg.
  1. Konsulencë në lidhje me dokumentacionin që ju nevojitet për një praktikë të caktuar, përpara se të bëhet përkthimi i tyre.
  2. Përkthime të të gjitha llojeve tē dokumentave në/ nga gjuhët: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Frengjisht, Spanjisht dhe Greqisht.
  3. Përkthim dhe Noterizim të dokumentave tuaja (që ju të mos mundoheni aspak, e mbi të gjitha të kurseni kohë).
  4. Konsulencë dhe  plotësim formularësh për Vizën Angleze.
  5. Konsulencë  dhe asistencë  në lidhje me portalin  e- albania (hapje llogarie/ ngarkim dokumentash për aplikim për lënie nështetësie, vërtetim pronësie etj.).

Tirane , Shqipëri
Blv. “Gjergj Fishta”, Kulla Gora nr.3, Zyra 13/1
pranë Gjykatës së Rrethit Gjyqësor

+
Orari

08:30 - 18:30