4Avokate dhe konsulence ligjore

Studio Ligjore Kovaçi Elbasan , Shqipëri

+355 0682015300 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Studio ligjore Kovaçi ofron sherbimet e saj ne te gjithe Republiken e Shqiperise. Prioriteti i zyres tone eshte perfaqesimi ne gjykim.
Dhenie e ndihmes juridike , perfaqesime ne gjykime.

Elbasan , Shqipëri
Rruga “Koco Brisku” Lagja “5 maj”, Elbasan

Vendodhja ime

+
Orari

08:00 - 16:00