9Fotograf,Video,Multimedia

Studio Jeti Tirane , Shqipëri

+355 +355682128714 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Jeti Studio është lider në industrinë e evenimentëve të fotografisë dhe videos. Me një eksperiencë mbi 10 vjeçare, me nje stil unik, përdorimi i teknologjise së fundit, staf i kualifikuar dhe eksperiencë në këtë fushe do të jenë të pranishëm në këtë ditë të veçantë duke kapur momentet tuaja me bukura.
Mbasi të ketë përfunduar eventi juaj ju mund ti riktheheni kujtimeve të eventit tuaj duke shikuar albumin fotografik dhe Videon, ku janë të përmbledhura momentet më të bukura të dites tuaj.
Jeti Studio Organizon eventin tuaj duke mundesuar nje paketa qe perfshihen te gjitha sherbimet.
Gjithçka per eventin tuaj.
I japim vlerë momenteve tuaja më të bukura!
 
1-Kameraman 2-Fotograf 3-Album (Photo book) 4-Cran 5-Dron Ofrojme dhe sherbime te tjera ne bashkepunim si: 6-DJ 7-Ndriçim Artistik 8-Tym (Ice Smoke) 9-Dekor ...etj

Tirane , Shqipëri
Rr. "Nikolle Kaçorri", Prane pallatit me shigjeta, mbrapa karburant Kastrati, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

Çdo Ditë Hapur 08:00-21:00