3Avokate dhe konsulence ligjore

Silvana Coka Elbasan , Shqipëri

+355 0674574479 [email protected]

Vlerësime 3 / 5. Numër vlerësimi: 2

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Konsulenca ligjore, perfaqesime ligjore ne cdo shkalle te tagruar gjyqesore dhe jashtegjyqesore.

Elbasan , Shqipëri
Rruga 28 Nentori, Elbasan

Vendodhja ime