1Transport Mallrash

Sherman Transport Mallrash Tirane , Shqipëri

+355 0682572701 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Transportim Mallrash Kombetar dhe Nderkombetar🛣🚚
Bejme te Mundur Paketimin dhe Amballazhimin e Materialeve ,Mundesojme edhe Punetoret per Ngarkim dhe Shkarkim🧳💪🏻
Transportim i Materialeve te Zyrave,Dyqaneve,Lokaleve dhe Shtepiave🏘🏦 
Makina me Kapacitet 10 m3 ,20m3 dhe 30m3(meter kub)
Me cmime shume te arsyeshme🤝
Kujdes ,Siguri dhe Shpejtesi 🚀

Per me Shume informacion kontaktoni ne numrat e telefeonit :+35568 257 2701 dhe +35569 666 3256 📲
Transportim Mallrash Kombetar dhe Nderkombetar🛣🚚Bejme te Mundur Paketimin dhe Amballazhimin e Materialeve ,Mundesojme edhe Punetoret per Ngarkim dhe Shkarkim🧳💪🏻Transportim i Materialeve te Zyrave,Dyqaneve,Lokaleve,Club-eve dhe Shtepiave🏘🏦 Makina me Kapacitet 10 m3 ,20m3 dhe 30m3(meter kub)Me cmime shume te arsyeshme🤝Kujdes ,Siguri dhe Shpejtesi 🚀Per me Shume informacion kontaktoni ne numrat e telefeonit :+35568 257 2701 dhe +35569 666 3256 📲

Tirane , Shqipëri
Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

24/7