1Agjenci turistike dhe udhetime

SEVI TRAVEL SHPK Tirane , Shqipëri

+355 0698950931 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Sevi Travel - Manifest The Surrounding Beauty Having a familiar relationship with costumers is our thing. Appearing amateur... Yes! (Sjellje e thjeshte dhe e zakonshme... Po!) Formality... Moderated! (Formaliteti... i moderuar, jo i tepruar) Dedicated... Always! (Perkushtimi... Gjithmone i padiskutuar) Leave a mark...

Tirane , Shqipëri
Margarita Tutulani, 7
1019

+
Orari

11:00 - 21:00