1Çelik dhe punime

Scutari Sh.P.K Tirane , Shqipëri

+355 04 2225 000 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Rruga Sami Frasheri, Nr. 39, Perballe Bar Coloseu

Vendodhja ime