3Agjenci turistike dhe udhetime

Sara Travel Tirane , Shqipëri

+355 697555439 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

SaraTravel ju ofron : - Paketa turistike - Paketa turistike individuale - Paketa turistike All Inclusive - Rezervim Hoteli - Bileta Avioni - Bileta Trageti - Bileta Autobusi - Siguracion per shendetin E vendosur në Tiranë, zyrat tona janë të hapura nga ora 9:00 deri në 21:00 të darkes 6 ditë në javë; ju mund t'i telefononi lirisht agjentët tanë për kërkesa urgjente ose emergjenca. Cel : +355 69 75 55 439 Viber :+355 69 75 55 439 Whats up :+355 69 75 55 439

+
Oferta

Tiranë  Rome 45 €Tiranë  Genova 45 €Tiranë  Pisa 45 €Tiranë  Milano 45 €Tiranë  Verona 45 €Tiranë  Bergamo 45 €Tiranë  Bologna 65 €Tiranë  Venezia 55 €Tiranë  Bari 65 €Tiranë  Rimini 85 €Tiranë  Firenze 75 €Tiranë  Ancona 75 €Tiranë  Perugia 95 €
- Paketa turistike - Paketa turistike individuale - Paketa turistike All Inclusive - Rezervim Hoteli - Bileta Avioni - Bileta Trageti - Bileta Autobusi -Siguracion per shendetin
- Paketa turistike - Paketa turistike individuale - Paketa turistike All Inclusive - Rezervim Hoteli - Bileta Avioni - Bileta Trageti - Bileta Autobusi -Siguracion per shendetin

Tirane , Shqipëri
Rruga e Kavajes, pranë policise bashkiake, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

9:00 - 21:00