2Web Design

SandBox Albania Tirane , Shqipëri

+355 0674825563 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Sandbox ofron shërbime të ndryshme duke filluar nga zhvillimi i faqjeve të avancuara web, menaxhim të rrjeteve sociale si dhe marketing në internet për biznesin tuaj me çmime konkurese dhe me cilësi të pa diskutueshme. Dëshironi të flasim? Na kontaktoni duke klikuar këtu.
  • Zhvillim aplikacionesh web (Laravel, Django, NodeJS)
  • Automatizim Procesesh
  • Menaxhim i rrjeteve sociale
  • Internet Marketing

Tirane , Shqipëri
Rruga Teodor Keko, Tirane

Vendodhja ime