2transport i brendshem

Saliko Trans Durres , Shqipëri

+355 +355694048748 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Salikotrans u themelua në vitin 1992 nga Z. Gani Saliko, President i kompanisë sot. 
Ecuria e kompanisë ka evoluar nga një biznes familjar në një kompani që tani numëron më shumë se 20 punonjës në Shqipëri.   

Falë eksperiencës së përfituar në vite në sektorin e transporteve të shumllojshme, SalikoTrans sot mund të përmbushë çdo kërkesë transporti nga dhe drejt çdo destinacioni.

SalikoTrans Sh.p.k. është një kompani 3PL (Third-party Logisitics) e cila ofron të gjitha llojet e shërbimeve të transportit dhe logjistikës kështu që kompania juaj mund të përqëndrohet më shumë mbi aktivitetin e saj kryesor.

Shumllojshmëria e mjeteve, shërbimive dhe stafit lejon që të ofrojmë shërbime Kombëtare dhe Ndërkombëtare:
  • FTL (Full Truck Load)
  • FCL (Full Container Load)
  • LTL (Less than Truck Load)
  • LCL (Less than Container Load)
  • 3PL (Third-party Logistics)
  • Projekte Speciale
  • Logjistikë
  • Agjensi Doganore
  • Konsulta Biznesi

Durres , Shqipëri
Office Adress: Rruga: Filonid Durrsaku L.11 Durrës Albania Logistic Adress: La. 15, kryqëzimi Vrin-ShënVlash Rr. Vath Turja Durrës Albania

Vendodhja ime

+
Orari

08:00-19:00