1Avokate dhe konsulence ligjore

S-Myftari&PartnerS Tirane , Shqipëri

+355 +355682065046 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Sherbime, ndihme dhe konsulence juridike nepermjet keshillimit Ligjor per Ceshtje te ndryshme; pergatitjes se kerkesave, Padive ose te kerkesave gjate procedimit Civil, Administrative dhe Penal.

+
Oferta

Tirane , Shqipëri
Tirane, Albania

Vendodhja ime