4Dizajnime & Mirëmbajtje te Rrjetave Telekomunikuese

Robustech AL Tirane , Shqipëri

+355 0682014279 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

www.robustech.al
Kompania jone ofron te gjithe gamen e produkteve IT, duke perfshire kamerat cvtv , access controls, sistemet kundra zjarrit etj.
 
Vitin e fundit kemi sjelle produktin me inovator ne qarkullim sot per sot,  SMART HOME AUTOMATION, konkretisht marken Control4, per te cilen ne jemi paqesues zyrtar per Shqiperine (dealer_locator www.control4.com)
Control4 ka 106 cmime te para deri nw keto momente :  https://www.control4.com/company/awards
Me kete sistem, komandon te gjithe shtepine nga celulari.
 
➡️ Vepro mbi cdo pajisje ne shtepi : Ndiz kondicionerin para se te shkosh ne shtepi:  Fik dritat ..mbyll deren e harruar hapur...fik hekurin e hekurosjes ne distance...dhe te gjitha veprimet e mundshme.
➡️ Merr notifikim per cdo gje qe ndodh ne shtepi: Rrjedhje uji, mbyll saracinesken me celular...levizje ne orar te padeshiruar...tym ne shtepi....dere e harruar hapur etj.
 
E gjithe shtepia ne celularin tend !!
Automatizim Total i Shtepise, ku perfshihet - Automatizim i dritave, - Automatizim i elementeve te sigurise , si psh : lajmerim kur ka zjarr, lajmerim rrjedhje uji dhe mbyllje saracineske automatikisht - Komunikim live me personat pas deres , dhe hapje e deres nga celulari etj. - Integrim i te gjithe elementeve te shtepise
  • Smart Home,
  • Smart Lightings,
  • Audio Video Distribution,
  • Security Integration,
  • Cctv,
  • kamera,
  • Access Controls,
  • IT services

Tirane , Shqipëri
Rr.Ymer Kurti, Qendra Olimpia

Vendodhja ime