1Qëndra tregtare

Ring Center Tirane , Shqipëri

+355 044540600 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirana Ring Center, projekt i “MSA Konstruksion” është qendra tregtare më e madhe në Tiranë. RING është konceptuar me një stil modern arkitekturor sipas standarteve Europiane, duke ofruar për klienët e saj një ambjent bashkëkohor për të kaluar kohën e lirë dhe për të shijuar eksperiencën e blerjeve dhe argëtimit. E pozicionuar vetëm 5 minuta larg sheshit “Skënderbej”, në rrethrrotullimin e “Zogut tëe Zi”, RING është e vendosur në një pozicion strategjik brenda qytetit të Tiranës. Tirana Ring Center është e shtirë në një sipërfaqe totale ndërtimi prej 51 000 m2 prej të cilave 24 000 m2 sipërfaqe e qendrës tregtare. Klientët mund të gjejnë në RING mbi 70 marka ndërkombëtare, hipermarket, bar-kafene, restorant (me vetë shërbim), 4 kate parking nëntokësorë (mbi 500 vende parkimi), 4 200 m2 zyra, 50 apartamente dhe 2 vila banimi mbi qëndrën tregëtare.
  • Restorant
  • Bar
  • Palester
  • Parking
  • Free Wifi
  • Dyqane

Tirane , Shqipëri
Rr. Muhamet Gjollesha, Tirana Ring Center, Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

9:00 - 21:00