6Automjete

Red & Max Diesel Lushnje , Shqipëri

+355 697594448 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Red & Max Diesel kompani importuese e pjeseve te kembimit per sistemet diesel dhe benzine (autovetura, kamiona, traktora, autobusa). Kompania jon operon dhe ne fushen e servisit te sistemeve common - rail dhe atyre tradicional.

Cel: 0697933125

Lushnje , Shqipëri
Rruga Vath Korreshi, 20m nga rreth rrotullimi i plasmasit

Vendodhja ime

+
Orari

08:15 - 17:00