3Agjenci qeveritare dhe ndermarrje publike

Qendra Kombetare E Regjistrimit (Qkr) / National Registration Center Tirane , Shqipëri

+355 04 2250 066 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 6

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Tirane , Shqipëri
Bulevardi Zhan D'ark, Ish Shtepia E Oficerave

Vendodhja ime