2Edukim & Trajnim

Qendra ADAPT Tirane , Shqipëri

+355 +355698510120 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 2

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

KURSET TONA
Dizajn Grafik, Video Animacion dhe Editim, Web Programim dhe Kodim, Bazat Kompjuterike dhe Microsoft Office,
 Menaxhim Biznesi, Shitje dhe Marketing, Marketing Dixhital dhe media sociale,  Sherbim klienti dhe komunikim, Zhvillim personal dhe profesional. Përfitimet për studentët: 35% ulje ne te gjitha trajnimet per studentet qe disponojne karte studenti.
Programe mësimore të liçensuara.
Certifikim i njohur  nga ‘Ministria e Ekonomisë dhe Financave’, ‘Ministria e Çështjeve Sociale dhe Rinisë’ dhe ‘Shërbimi Kombëtar i Punësimit’.
Për kursantët që aplikojnë për punësim, ADAPT mund të lëshojë letër rekomandimi.
 ADAPT jep mundësi për punësim ndaj rrjetit të bashkëpunetorëve tanë.
MISIONI YNË
Të ofrojmë në mënyrë sa më të thjeshtë njohuritë praktike per tregun Të krijojmë forma të reja mësimdhënieje efikase Të ofrojmë një përvojë konkrete 
Të ofrojmë në mënyrë  më të thjeshtë njohuritë praktike & të nevojshme për Zhvillimin Personal dhe Profesional. Të krijojmë forma të reja mësimdhënieje ku talenti, aftësitë, dëshirat dhe qëllimet e gjithësecilit të rriten dhe të shprehen në veprime efikase.
 Të ofrojmë një përvojë konkrete si dhe punime bashkëkohore që mund ti shërbejnë individit,  tregut, industrive, bizneseve si dhe mbarë shoqërisë.
  NE JEMI CFARE BEJME!

+
Oferta

QENDRA ADAPT HAP REGJISTRIMET PER KURSIN PROFESIONAL :"Dizajn Grafik + Video animacion & editim" - 29.000 ALL
 • Zhvillohet në 3 nivele ku përfshihen programet Adobe Illustrator dhe Adobe Photoshop, Adobe Indesign. Kursi i Video Animacionit zhvillohet në një nivel të vetëm fillestar dhe zgjat 2 muaj. Avancimi është opsional për secilin kursant dhe mund të caktohet me instruktorin.Kursi ofron aftësimin teknik të nevojshëm për të krijuar grafikë levizëse televizive (animacion 2D) përmes programit Adobe AfterEffects, modifikimit të imazheve në A.Illustrator dhe A.Photoshop, montazhin dhe editimin audio-vizual përmes programit Adobe Premiere.
 • Kursanti përfiton aftësitë në fushen e Dizajnit Grafik, të aplikuara në parametrat print dhe web.Njohuritë e këtij kursi janë të mjaftueshme si bazë për të nisur karrieren si video-grafist.
 • Informacion më të detajuar mbi programin e trajnimit mund ta ndiqni dhe në webin tonë :www.adapt.al ose na kontaktoni në +355698510120 për çdo pyetje. NE JEMI CFARE BEJME!
 • Dizajn Grafik
 • Video Animacion dhe Editim
 • Web Programim dhe Kodim
 • Bazat Kompjuterike dhe Microsoft Office
 • Menaxhim Biznesi
 • Shitje dhe Marketing
 • Marketing Dixhital
 • Sherbim klienti dhe komunikim
 • Zhvillim personal dhe profesional

Tirane , Shqipëri
Rruga 'Nikolla Tupe', Ndertesa 15, Hyrja 5, Kati 1 Tiranë (pranë ‘AKZ Creative Studio’)

Vendodhja ime

+
Orari

8:00-17:00