1SPA & Estetikë

Puma Fit Club & Spa Tirane , Shqipëri

+355 0694002299 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Mëndja dhe trupi nuk mund të bëjnë pa njëra-tjetrën. Kot nuk ka dalë shprehja “një trup i shëndoshë në një mëndje të shëndoshë.” Trupi juaj duhet të jetë gjithnjë një themel i fortë dhe mbështetës për mëndjen dhe shpirtin tuaj. Nësë kujdeseni vazhdimisht pë trupin tuaj, edhe mëndja dhe shpirti juaj nuk mund të jenë veçse në harmoni me natyrën. Nuk është kurre vonë, as herët për të punuar drejt një qëllimi: një trup në harmoni të plotë me mëndjen dhe shpirtin tuaj. Kujdesuni për trupin tuaj pasi është i vetmi vend ku do kaloni gjithë jetën tuaj.
  • fitnes
  • masazh
  • spa
  • trajtime trupi

Tirane , Shqipëri
Rr. "Teodor Keko", Unaza e re, Tirane

Vendodhja ime