1Psikolog dhe psikoterapi

Psikolog- Sherbime Psikologjike Sofrosini Tirane , Shqipëri

+355 0696881131 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Sofrosini është një studio Shërbimesh Psikologjike që ju ofron mbështetje dhe asistencë psikologjike për shqetësime të ndryshme.
Trajtime Psikologjike, Teste dhe Vleresime Psikologjike, Raporte Psikologjike

Tirane , Shqipëri
Rruga Myslym Shyri, Pallati 12/2/9 (majtas Ish. Kinema Dajti) Hyrja e II, Kati I

Vendodhja ime

+
Orari

08:00-20:00