0Higjienë & Produkte higjienike

Professional Cleaning Tirane , Shqipëri

+355 0696047605 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Pro Cleaning operon ne Tirane qe prej vitit 2007.
Cilesia maksimale dhe cmimet konkurruese na kane mundesuar vend tashme prej 10 vjetesh ne tregun shqiptar.

Tirane , Shqipëri
Rruga Medar Shtylla , 100m poshte gjimnazit 'Kristaq Rama', Tirane

Vendodhja ime