2Agjenci Marketingu

Primo Studio Berat , Shqipëri

+355 +355 67 572 5555 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 1

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Operojmë në fushën e Reklamimit prej 7 vitesh. Ofrojmë tashmë në tregun shqiptar një koncept të ri dhe bashkëkohor dizenjimi, me një gamë të gjerë artikujsh mjaft cilësor dhe avangard me kohën, me kostot më të ulëta në treg. Pajisjet tona të printimit, stampimit dhe shtypit monitorohen periodikisht dhe kalibrohen nga ekspertet më me përvojë në fushën e tyre për të ofruar gjithmonë cilësi. Që prej fillimeve tona kemi krijuar një “urë” bashkëpunimi midis inovacionit dhe prodhimit të reklamave. Vizioni ynë shtyhet përtej një kompanie të suksesshëm reklamash. Ajo që Primo Studio synon të krijojë është një marrëdhënie bashkëpunimi që i reziston kohës, duke përmirësuar dita-ditës shërbimin e ofruar paralelisht me përmirësimin e cilësisë së prodhimit, duke ndjekur traditën e raportit më të mirë cilësi-çmim-kohë.< Stafi i Primo Studio është një grupim heterogjen i përbërë nga artistë, grafik dhe web dizanjer, ekspert printimi dhe reklamash. E përbashkëta e tyre është pasioni për reklamimin dhe kënaqësia për të ndarë ide, teknika dhe invacione të reja.
Printime Indoor dhe OutdoorGrafikë dhe krijime ideje, logosh, dizenjime si dhe të tjera sipas kërkesave të klientit.Punime projektesh inxhinerike, arkitekturor dhe topografikë.Ofrim Interior Dizajn/ Projektimin dhe zbatim projekti interiori apo/dhe të instalacione të ndryshmeMatje në terren dhe Preventivimi përkatësMontime në terren.Ngjitje të adezivëve nga më te ndryshmet, letër muri etj.Stampime në bluza, veshje pune etj.Printime, Skanime, Fotokopje inxhinierike A0-A1-A2-A3-A4
IndoorOutdoorReklama 3DStampim BluzeBrandime MakinashArtikuj PromocionalOrganizime EventeshProdukte SuvenireshKrijim Website

Berat , Shqipëri
L. 30 Vjetori, Rr. Prokurorisë, Nr. 2/2

Vendodhja ime

+
Orari

8:30-19:00