3Dizajn & Grafikë

Prestige Reklama Berat , Shqipëri

+355 +355 69 435 7000 [email protected]

Vlerësime 5 / 5. Numër vlerësimi: 4

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Cilësi, shpejtësi dhe korrektësi. Me një eksperiencë në fushën e dizajnit dhe reklamimit indoor&outdoor Prestige Reklama luan një rol shumë të rëndësishëm për biznesin tuaj. Ne ju ofrojmë shërbimin që ju kërkoni. Mos ngurroni të na kontaktoni! Ju mirëpresim!
 
Reklama indoor&outdoor, Printime në ( adeziv, baner, kanavace, letër murale etj ), postera të ndryshëm, kalendarë të personalizuar, dekore me adeziv për muret, stampime në bluza, kapele, filxhanë etj, foto të ndryshme, korniza, artikuj shkolle & zyre, suvenire, vula, kartvizita, tabela të ndryshme duke filluar nga të thjeshta deri tek ato me ndriçim 2D & 3D, sinjalistika & brandime.

Berat , Shqipëri
L. Barrikadë, Rr. Antipatrea

Vendodhja ime

+
Orari

09:00 - 19:00