7Distributore karburanti

Petrol Gaz Tirana Tirane , Shqipëri

+355 +355697097012 [email protected]

Vlerësime 0 / 5. Numër vlerësimi: 0

Ky biznes nuk ka akoma një vlerësim.

Kurseni energji dhe para duke përdorur gaz natyror në shtëpi ose në biznesin tuaj . Ne ofrojme gazin me te mire ne treg . Prodhuar e eksportuar nga rafinerite me ne ze ne bote te cilat plotesojne te gjitha kushtet e standarteve europiane. Duke qen nje nder liderat ne tregtimine e gln u ofrojme cmimet me konkurruese ne treg, lenien ne perdorim te bombulave ose cisterna gazi. Per detaje te metejshme na kontaktoni ne +355697097012
  • Autogaz
  • Mbushje bombula
  • Sherbime trasporti bombulash ne adrese
  • Furnizimi i cisternave te gazit me autobot per familje, restorante, fabrika, karburante etj.
  • Asistence teknike.
Petrol Gaz Tirana shpërndan gaz ( LPG ) në tri mënyra:
  1. AUTOBOT GAZI - furnizimin me gaz propan të çisternave te instaluara prane vilave, restoranteve, hoteleve, industri, karburante,etj.
  2. BOMBULA - gaz propan në cilindra ose bombola të madhësive të ndryshme për përdorim te jashtëm.
  3. GAZUQE ne baze te porosive - butan gaz në cilindra të vogla (gazuqe) portative për përdorim në shtëpi.
  4. AUTOGAZ - furnizimi i automjeteve me gaz mix qe automjeti të ketë performancë të mirë e të bej me shume kilometra.

Tirane , Shqipëri
Rruga dytesore Tirane - Durres Km.2. Tirane

Vendodhja ime

+
Orari

07:00 - 21:00